Yes, ma'am! I've got this!

Good afternoon! 

Du trodde ikke dette innlegget skulle fortsette på engelsk? Da tror jeg vi hadde hatt ett problem, både du og jeg, hehe! For så dyktig er jeg ikke i engelsk, for å si det slik. Neida, det er ett nettsted som heter Yes, ma'am! På denne siden blir det delt en del historier fra livet, som handler om f.eks. mennesker som ikke har det helt enkelt i hverdagen. På denne siden har jeg fått lov å dele litt av min historie her i livet, så fast på søndager kommer det en tekst ifra meg på denne siden. Jeg har tenkt å dele litt ifra oppveksten min, som ikke har vært helt enkel, og litt om hvordan livet er nå i etterkant av at jeg har blitt voksen. Blir spennende å prøve noe nytt. 

På denne siden kan de som leser historien min kommentere, og komme med spørsmål til meg. Jeg synes ikke det er så vanskelig å fortelle om denne delen av meg lengre, og jeg vil veldig gjerne hjelpe andre, vist jeg kan det ved å være åpen om mine opplevelser. Vist dere ønsker å få det med dere, så er det bare å stikke innom siden på søndager og lese, og selvsagt andre dager. Det blir ofte lagt ut nye tekster der, som kan være verdt å få med seg.  

2 kommentarer

Torunn

20.06.2017 kl.11:36

Øvelse gjør mester - også når det gjelder engelsk ;)

Takk for tipset!

Merethe Susanne

20.06.2017 kl.20:35

Torunn: Helt sant, men jeg tror ikke jeg skal øve så mye på bloggen værtfall :D

Skriv en ny kommentar

Merethe Susanne

Merethe Susanne

26, Sortland

Bostedet er Sortland og alderen er 25år. Livet går i en berg og dalbane, her kan du lese om mitt. Trivelig at du stakk innom for og lese litt om meg. Jeg blogger litt om det private og ellers verdagslige ting. Vist du vil kontakte meg, kan du skrive en mail: me_ny91@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Juni 2017 » Mai 2017 » April 2017 » Mars 2017 » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits